Rolo zavjese

rolo4Jednostavne i atraktivne rolo zavjese nude klasičnu zaštitu od sunčeve svijetlosti i neželjenih pogleda, dok veliki izbor uzoraka, boja i materijala za propusnost svjetla pruža neograničene mogućnosti dekoracije vašeg doma ili poslovnog prostora.

U ponudi imamo različite vrste standardnih rolo zavjesa. Ovisno o veličini roloa koriste se različite veličine cijevi za namatanje tkanine: 25 mm, 28 mm, 36 mm, 43 mm, 50 mm i veće.

Podižu se i spuštaju pomoću opruga, lančića ili monokomandne palice (kurble). Može se ugraditi i elektromotor na prekidač ili daljanski upravljač. Moguća je stropna i zidna montaža, sa kutijom ili bez.

Panel zavjese

panel-zavjesePanel zavjese su izuzetno moderne i praktične zavjese sa jednostavnom i ravnom formom, lako se montiraju i održavaju. Velikim izborom materijala i odabirom širine pojedinog panela lako će te ih uklopiti u bilo koji prostor.

Pogodne su za veće prozorske površine, klizna vrata ili za pregrađivanje prostora. Maksimalna širina panel zavjese je 5 metara. Upravljaju se ručno pomoću lančića lijevo ili desno, jedna za drugom, a možemo vam ugraditi i elektromotor da upravljate preko prekidača ili daljanskog upravljača.